De beste keuze voor de E-liquid Exclucig

Wanneer je wilt beginnen met het roken van e-sigaretten kan het aanbod van e liquids je in het begin nogal eens overweldigen. Er zijn honderden verschillende smaken op de markt, die ook allemaal weer verschillende verhoudingen hebben. Welke e-liquid het beste bij jou past is voor iedereen persoonlijk, maar aan de hand van dit blogartikel gaan we proberen je een handje op weg te helpen.

Welke e-liquid past het beste bij jouw e-sigaret?

Niet iedere e-sigaret is geschikt voor iedere e liquid. Door de verschillende verhoudingen van de e-liquids is het belangrijk om na te gaan of de e-liquids geschikt zijn voor jouw e-sigaret.

Welke verhoudingen zijn er?

Propyleen Glycerol (PG) – Een dunnere vloeistof die zorgt voor een ‘normale’ dampproductie en een sterke kriebel in de keel
Natuurlijke Glycerine (VG) – Een dikkere vloeistof die zorgt voor een hoge dampproductie en een intense smaak

Wil je meer weten over deze stoffen? Dan raden we je aan om contact op te nemen de verkopers van e-liquids.

Welke e-liquid moet ik aanschaffen?

Een e liquid kopen kan in het begin best lastig zijn. Je hebt immers een enorme keuze uit honderden artikelen. Als eerst raden we je aan om een e-liquid te kopen die past bij de weerstand van de coils in de e-sigaret. De weerstand kan je vinden op de zijkant van de coils. Je kan de volgende vuistregel aanhouden bij het bepalen van jouw perfecte e-liquid.

– Staat jouw e-sigaret op een weerstand lager dan 1ohm? Kies dan voor een e-liquid met een hoge VG-verhouding
– Staat jouw e-sigaret op een weerstand hoger dan 1ohm? Kies dan voor een e-liquid met een hoge PG-verhouding.

Voor gebruikers is het ook mogelijk om voor de gouden middenweg te kiezen, want er zijn namelijk ook e-liquids op de markt met 50% PG en 50% VG verhoudingen. Dit is een veilige keuze wanneer je niet helemaal zeker bent van welke e-liquid je moet aanschaffen.