Leuke dingen om te doen aan het strand

Misschien herken je het wel. Het is een mooie zonnige dag en je gaat met al je vrienden naar het strand. Eenmaal aangekomen heb je eigenlijk geen idee wat jullie allemaal kunnen doen. Lees hier leuke dingen om op het strand te doen.

Vliegeren op het strand  

Kites oftewel vliegeren en surfen in één. Het klinkt in eerste instantie misschien moeilijk, maar dit is een stuk makkelijker te leren dan gewoon surfen. Zo kun je dus een dagje lessen bij het strand met je vrienden. Je hoeft natuurlijk ook niet professioneel te worden, maar dan heb je wel een leuke dag gehad. Je kunt natuurlijk ook gewoon gaan vliegeren. Dit is hartstikke leuk en houd je bezig.  

 

Als de wind maar stil is 

Suppen, dit heb je vast wel eens voorbij zien komen. Voor deze activiteit moet het wel een beetje windstil zijn, anders val je nogal snel. SUP board kopen? Dat hoeft niet persé, je kunt ze ook voor een dagje huren. Zo kun je lekker over het water pedellen of drijven terwijl jullie de leukste gesprekken hebben.  

 

Picknicken of terrassen 

Ook een leuk idee is om lekker te gaan picknicken. Neem een kleedje mee, lekker eten en drinken. Zo kun je met je vrienden lekker in de zon op het strand gaan zitten onder het genot van een lekker hapje en drankje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker een terrasje te pakken ergens bij het strand en daar een hapje te eten.  

 

Sporten op het strand  

Naast watersporten heb je natuurlijk ook nog verschillende sporten die je op het strand kan uitvoeren. Zo kun je gewoon cardio trainen of krachttraining doen, maar je kunt ook gaan voor badminton of volleybal. Dit kan ook erg leuk zijn met een groep mensen. Daarnaast kun je natuurlijk ook een kaartspelletje meenemen om tijdens het picknicken te spelen.  

Zonnebaden  

Natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen om lekker in de zon te gaan liggen met een boek op tijdschrift en lekker te ontspannen. Zo word je ook nog eens lekker bruin.